+32 477 13 63 90 striptease@skynet.be

Geef prioriteit aan veiligheid

Veiligheid en beveiliging voor elk meisje dat weggaat, moet prioriteit krijgen en er zijn een paar dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat u niet in lastige en kwetsbare situaties terechtkomt. Er zijn veel gewetenloze personages die er zijn en ervoor zorgen dat je niet ten prooi valt, kan redelijk eenvoudig zijn als je je hersenen en een beetje initiatief gebruikt.

Kracht van goede contacten

Mond aan mond en contacten van goede kwaliteit is de krachtigste gegarandeerde beveiligingsmaatregel in deze branche. Praat met andere meisjes om een ​​idee te krijgen van de beste clubs en de meest gerenommeerde agenten, om ervoor te zorgen dat je een beproefde situatie tegemoet gaat. Mensenhandel bestaat, het is echt en iedereen kan onder valse voorwendselen en beloften een advertentie plaatsen en naar meisjes zoeken. Dit is niet om te proberen en je bang te maken om die volgende geweldige kans te nemen die op je pad zou kunnen komen, het is alleen om je te adviseren, zodat je kunt zorgen dat elke ervaring positief is.

De juiste informatie verkrijgen

Een goede club zal nooit proberen om je paspoort te behouden om wat voor reden dan ook, zal graag referenties verstrekken en je nooit iets laten doen waar je niet comfortabel mee bent. Er zijn een aantal forums waar dansers hun ervaringen kunnen delen en dit is echt een goede plek om te beginnen in je onderzoek als je iemand niet persoonlijk kent. Uiteraard zijn alle meningen subjectief, maar een gevestigde club zal een verscheidenheid aan opmerkingen en verwijzingen ernaar hebben. Veel nieuwere clubs zullen gebruikmaken van bureaus, omdat ze niet de luxe hebben om een ​​reputatie bij de meiden te hebben en dit is waar het gebruiken van gereputeerde agenten die hun clubs volledig vet zoeken van groot belang is voor het vinden van nieuwe, onontdekte gentlemen’s clubs die mogelijk jouw nieuwe favoriete werkplek.

Heb een back-up voor veilig strippen en reizen

Zorg altijd voor een back-upplan voordat u naar een nieuwe plaats gaat. Een creditcard, spaargeld of een vriend / familielid dat je een hotel voor de nacht kan bezorgen en een doorgaand ticket, geven je de gemoedsstemming dat als iets niet klopt, je meteen naar huis kunt gaan of verder kunt gaan. Voorbereiding is natuurlijk beter dan genezen, dus als je al je huiswerk doet en voorzorgsmaatregelen neemt voordat je weggaat, verspeel je je potentieel niet, verdoe je geld en breng je jezelf in gevaar.

 

Tags: Jablotron


Scroll to Top