+32 477 13 63 90 striptease@skynet.be

Het Champagne-systeem

Hoe het Champagne-systeem werkt

De meeste clubs buiten Europa werken op een systeem, waarbij je wordt betaald voor lapdances of privé-shows en -tips. U betaalt het huis een vast bedrag of een percentage. De rest is aan jou om jongens een poosje in de cabines te krijgen. Het Champagne-systeem vereist nog steeds dat je die privéshows krijgt. Het geeft je echter ook de mogelijkheid om je geld te verhogen door een percentage (meestal rond de 10-20%) te krijgen voor flessenverkoop en damestoiletten.  Dit kan een zeer lucratief systeem zijn, omdat de klant voortdurend betaalt voor uw tijd. Zelfs als ze je gewoon een glas kopen, doen ze dit met een serieuze premie. Je maakt een deel hiervan, je krijgt betaald om te chatten en de dansen te verkopen. Nooit je tijd verspillen. Ze kopen je geen drankje, dan praat je niet en wacht je gewoon op de volgende persoon die binnenkomt. Wanneer een klant een VIP koopt, verkoop dan een fles om mee te nemen. Je kunt je geld soms verdubbelen in dezelfde hoeveelheid tijd die nodig was om de dans te verkopen. Upselling is absoluut de sleutel om echt het grote geld binnen te halen.

Ermee beginnen

Wanneer u op een nieuwe locatie begint, moet u bekend raken met de prijzen. De meeste hebben een menu beschikbaar en gebruiken dit als een prompt voor de klanten. Als je te maken hebt met een groep jongens en meisjes, dan is het heel gemakkelijk om onmiddellijk flessen in te nemen om te delen en samen te werken. Als de klant solo is, moet je een andere aanpak kiezen. Stel jezelf voor, breek het ijs een beetje en binnen 5-10 minuten moet je het gesprek naar een drankje sturen. Verspil niet te veel tijd, want dit is natuurlijk geld.

Probeer groot te beginnen. Stel de flessen altijd eerst voor en werk naar beneden, maar wees niet te opdringerig. Als ze echt niet enthousiast zijn, sta dan open voor het beginnen met een glas. U kunt later altijd upgraden als u zich een beetje moet ontspannen. De klant verliezen door te overweldigend te zijn en ze meteen af ​​te schaffen, is zeker niet in jouw belang. Besteed de tijd aan het eerste drankje verstandig. Op opeenvolgende flessen altijd verkopen. De drunker, ze zijn de beste van een idee dat het wordt om uit te geven!

Je kalm houden

De klant wordt wat vrolijker is een goede zaak, je wordt verlamd, niet zo veel. Jezelf pacen is zo belangrijk dat je jezelf in de hand kunt houden en nog belangrijker, veilig en gezond kunt blijven. Wisselen tussen drankjes, ervoor zorgen dat je water blijft bijladen en als de klant echt failliet gaat op het flesfront, betekent het binnenhalen van een vriend dat je het uithoudingsvermogen kunt behouden en dat het geld die nacht en de volgende dag doorkomt. Bleary eyed met een kater ziet er niet goed uit en je wilt geen opeenvolgende nachten missen omdat je één goede klant had en geen zelfbeheersing kon behouden.

Je verdient meer geld als je zo veel mogelijk van de Champagne af raakt. Kantel het in de Champagne-emmer of overal waar hij niet op zoek is, maak regelmatig ‘poederroom’-trips en wissel van bril. Dit is een stuk eenvoudiger als je een partner hebt om de fles mee te delen, want je kunt dit afleiden terwijl je dit doet, maar het is nog steeds gemakkelijk om te doen als je alleen werkt.

Werken als een team

Houd contact met de barman zodat je de schakelaars bij elke gelegenheid kunt gebruiken en gooi hem door de gootsteen of geef, vooral op een rustige nacht, een bril aan andere meisjes om hun nacht een beetje makkelijker te maken. Hoe sneller de Champagne gaat, hoe sneller je een andere fles kunt krijgen en een andere commissie.

Als een klant niet echt om zijn uitgaven geeft, is het vaak verstandig om een ​​vriend mee te nemen. De commissie op de fles wordt door jullie beiden gedeeld, maar het betekent dat een andere persoon helpt om van de goederen af ​​te komen en het leven een stuk gemakkelijker maakt om met de klant om te gaan. Uiteindelijk moet je hem verspillen en niet meer uitgeven, en je eindigt een geweldige nacht voortijdig.

Niets is belangrijker dan uw gezondheid

Dit soort contracten vereisen dat u ervoor zorgt dat u uw gezondheid buiten het werk houdt. Goed eten en slapen betekent dat je niet echt snel verbrandt. Tot slot, blijf goed gehydrateerd met isotone dranken en neem multivitaminen. Een goede gezondheid is altijd belangrijker dan elke hoeveelheid geld en deze kleine dingen helpen allemaal.

Tags: Appartement te koop Spanje  – robe de mariee –  coworking – Durlet zetels –  Dj trouwfeest


Scroll to Top