+32 477 13 63 90 striptease@skynet.be

Het leven van een stripper

Deze blog is geschreven door een ex-paaldanseres, stripper, lapdancer, exotische danseres over het leven als een showgirl met tips en trucs en is een gids voor het leven rond stripclubs en gentlemen’s clubs.

Waarom deze striptease-blog is gemaakt

Lapdansen, paaldansen, strippen en exotische dansen is een vuurdoop. Dansers leren tijdens hun werk, dus laten we die inkomsten snel volgen; we zullen uw werk gemakkelijker maken. Ons advies is van jaren op de clubverdieping, waarbij je die fouten maakt, zodat je dat niet hoeft te doen!

Striptease-blog van de POV van de danseres

Rochelle heeft meer dan 10 jaar ervaring en dat blijkt. Ze begon in het Verenigd Koninkrijk, verhuisde naar Europa en werd uiteindelijk echt internationaal en zal gastbijdragers voorzien van inzicht in deze weinig bekende wereld en zijn werking.

De misvattingen doden

Verwijder het mysterie en mythen over dansers. Maar bovenal, leer over deze levensstijl die nog steeds in de marge van de samenleving staat.

Beproefd en getest advies voor dansers

Deze exotische dansblog biedt beproefde tips voor meisjes die willen, of al werken in hostess, strippen, exotische dansen, schansen, paaldansen of gogo dansen. Verder omvatten we advies over prestaties, het benaderen van klanten, presentatie en nog veel, veel meer …

Regelmatige updates

Ten slotte worden de berichten ten minste wekelijks geplaatst en behandelen ze een reeks onderwerpen, dus neem contact met ons op voor informatie en eventuele onderwerpen die we in toekomstige berichten moeten behandelen.

Tags: citroen mehari tweedehands autodroogijsstralen –  StrechtenAtlas copco


Scroll to Top