+32 477 13 63 90 striptease@skynet.be

Klanten van de Strip Club

‘The Excuses Man’ is de klant die een gesprek voert zonder de bedoeling om geld te lossen. Ze zullen prijzen bespreken, vragen wanneer je de volgende bent op het podium, weigeren een drankje voor je te kopen en niets anders te besteden dan je tijd kost. Dit is de meest voorkomende van de klanten van de nachtmerriestreamclub, en de meest irritante. Een paar ‘Timewasters’ door de nacht maakt een serieuze deuk in uw inkomsten.
‘The Excuses Man’ begrijpt het niet, alleen maar nee zeggen, maakt ze minder saai en soms kan deze blijk van respect voor het werk hen op een rustigere avond vrije tijd bezorgen als het saai is.
Veel voorkomende ‘excuses Man’-zinnen zijn:

‘Misschien later’
‘Ik wacht op mijn vriend’
‘Ik heb een vriendinnetje’-After bring afgewezen voor een afspraak buiten de club
‘Wanneer sta je op het podium?’ – Het eerste wat ze vragen, nooit fooien.

‘De octopus’

De Octopus heeft handen die uit het niets verschijnen. Net als je denkt dat je 2 van hen onder controle hebt, verschijnt er nog eentje, en dan nog een, en dan nog een enzovoort … De meest voor de hand liggende indicatie dat je te maken hebt met een ‘Octopus’ is een klant die probeert zijn hand te krijgen op je achterste als je dichterbij komt. Nog voordat je kans hebt gehad om jezelf voor te stellen.
Dit kan handig zijn omdat het je een idee geeft van waar je waarschijnlijk mee te maken zult krijgen. Als je een vrouw bent die genoeg probeert om hem een ​​dansje te geven. Deze klant zal het altijd pushen.
Wanneer ze in een contactloze club zijn, zullen ze proberen een stoot in de benen of een oor knabbelen. Als ze in een contactclub zitten, houden ze zich niet aan de vooraf afgesproken gebieden en is het een gratis voor iedereen.
Mocht hij van te voren geen indicatie geven en is het een ‘Covert Octopus’, dan is het echt de enige optie om de handen stil te houden of hem erop te laten zitten. De aard van dit beest betekent echter dat je waarschijnlijk het grootste deel van de tijd in het hok zult zitten om extra ledematen te ontwijken. De dans vroeg beëindigen met dit type klant is niet belachelijk. Ze zijn altijd echt geschokt als het gebeurt, zelfs na een uitgebreide waarschuwing. De regels zijn gewoon niet op hen van toepassing. Blijkbaar.

‘De overcompensator’

‘De Overcompensator’ is de man die binnenkomt, wie is het leven zo onvervuld, dat het neerleggen van strippers hem op de een of andere manier valideert. Ze zijn zelden aantrekkelijk en hebben absoluut geen charisma, worstelen om vrouwen in de echte wereld te vinden. (Niet te verwarren met ‘De Maagd’, die zich bezighoudt met hun onzekerheid door overdreven aardig te zijn en een plezier om mee om te gaan). Ze vinden het leuk om meisjes op het podium lastig te vallen en proberen dansers tegen elkaar te zetten met beloften van geld. Ze verwachten ook freebies.
Ze zijn niet ongevoelig voor het gewoon verzinnen van hun eigen agenda en realiseren zich niet dat ervaren dansers er doorheen kunnen kijken. Helaas doen rookies dat niet, en ze zullen een paar keer van streek raken door een ‘Overcompensator’, voordat ze zich bedenken en beseffen dat deze mannen controlefiguren zijn en misleid zijn over hun eigen eigendunk.
Veel voorkomende zinnen die een ‘Overcompensator’ kan gebruiken zijn:

‘Mijn vriendin ziet er beter uit dan jij’ – als hij geen vriendin heeft
‘Ze zei dat ze me haar voor £ 20 zou laten vingeren’ – * Onbedoeld wijzen naar de maagdelijke stripper *
‘Je zou kunnen doen met wat afvallen’
‘Waarom zou ik een dans van je kopen? / Verkoop het aan mij’

The Knight in Shining Armour’

‘The Knight in Shining Armour’ is de klant met de ambitie Richard Gere te zijn in Pretty Woman. Ze geloven dat ze het recht hebben om een ​​groot aantal persoonlijke vragen te stellen, zonder uitnodiging. Praten met dit soort klanten voelt als een combinatie van een sollicitatiegesprek / therapiesessie.
Waar ‘The Over-Compensator’ denkt dat hij boven de strippers staat, denkt ‘The Knight in Shining Armour’ dat hij boven zijn collega’s staat. Daarom heeft hij het recht om te weten wat er achter het professionele imago zit, over elke andere klant die door de voordeuren is gelopen.
Helaas realiseren ze zich niet dat professionele beelden zorgvuldig worden gecultiveerd voor veiligheid en privacy. Geen enkele hoeveelheid pseudo-psychologie zal dat compromitteren. De manier waarop ze een stripper kunnen redden, is haar op zijn minst te betalen voor haar tijd. Over het algemeen verwachten ze dat dit aan de bar gratis staat.

Veel voorkomende uitdrukkingen van een ‘Knight in Shining Armour’ zijn:

‘Wat is je echte naam?’
‘Wat is het einddoel?
‘Wat vindt uw familie daarvan?’
‘Je moet een aardige man vinden om je van dit alles af te brengen’
‘The Groupie’

Elke club heeft ze, de klanten die denken dat ze speciale privileges hebben omdat ze de stripclub de meeste dagen gebruiken als drinkclub na sluitingstijd. Als alternatief kennen ze het management. Ze verwachten dat alle meisjes om zich heen trekken en aandacht vragen, zelfs als de club bezig is, maar ze geven nooit een cent uit, waardoor ze de grootste klanten van de nachtmerriestripclub worden. Zelfs een drankje is alsof je bloed uit een steen haalt. Ze brengen een carrousel van sidekicks en genieten ervan om te laten zien dat ze elk meisje bij naam kennen.
Helaas, wat ze niet realiseren.

 

Tags: husqvarna –  office 365 intranet –  Dj huwelijksfeest –  Jablotron


Scroll to Top