+32 477 13 63 90 striptease@skynet.be

Stripper huren

Stripper huren? Als u een Stripper wilt boeken zit u bij ons aan het goede adres.  Wij hebben een groot assortiment aan strippers en stripsters  die met Erotisch entertainment een Topavond kunnen brengen. Maar strippen is natuurlijk niet het enige wat een Stripper doet, het publiek aanvoelen en de mensen entertainen is wat de sfeer maakt. Door een Stripper in te huren weet u dat het goed komt met de sfeer. Een stripper is iemand die een prikkelende vertoning uitvoert waarbij de kleren uitgedaan worden ook wel eens een erotische danser of nachtclubartiest genoemd.

Het is belangrijk dat er bij het boeken van een stripper afspraken worden gemaakt over de muziek die gebruikt zal worden. Ook is het verstandig om bij het boeken goed rekening te houden met de duur van de stripact. Een stripper is in te huren voor bepaalde tijd, ze zullen altijd flexibel zijn, maar uren doorgaan is niet voor elke stripper mogelijk.

Stripper huren voor een topavond

Natuurlijk zijn er gewone Stripper. Deze zijn interessant om te boeken voor feesten, bruiloften of grote vieringen. Bij ons krijg je dat tikkeltje meer,  hier kan je een stripper huren voor professionele stripacts, vuurspuwen, slangenshows, acts met slijpschijf, topless-bedieningen, shooter / candygirls, olie/schuimcatch, paaldansen, gogo-dance, modelling / figuratie / host(ess), bodypainting, buikdans, limbo-dance, dj’s en topless dj’s, drag queens, travestieten, animatie, thema’s, …  Stripster huren heeft het allemaal voor U!

Activiteiten en acts

Stripper hurenU kan bij ons een Professionele Stripper huren alsook strip-o-grammen (vrouwelijk / mannelijk); special acts (vuurspuwen, slangen, slijpschijf, laser, robots, …);

burlesque;
paaldansen;
sexy- en topless-bedieningen;
coyote-ugly / shooteren;
gogo-dance;
topless croupier (poker);
candygirl / lollyboy;
levend buffet;
olie-/schuimcatch;
modelling / figuratie / hostess;
bodypainting;
bikini carwash;
DJ’s en topless DJ’s;
buikdans;
travestieten;
drag queens;
steltenlopers;
allerlei animatie;
thema’s & thema-avonden;
verschillende workshops (striptease, burlesque, seksweetjes voor vrouwen, …).

 

Professionele striptease / strip-o-grammen:

 

Heeft U een leuk idee of een leuk verzoek?
Laat het ons tijdig weten en wij werken het graag uit voor U!
Mogelijkheid een Stripster huren in combinatie met slang(en).

Duo-shows:

  • Vrouw/vrouw
  • Vrouw/man

Thema’s / thema-avonden:

Heeft U een leuk idee of een leuk verzoek?
Laat het ons tijdig weten en wij werken het graag uit voor U!

Workshops:

Contact

Stripper huren? Voor alle vragen en/of informatie (24/24 – 7/7), ook voor last-minutes bel: +32 477 13 63 90 of striptease@skynet.be. Of ga naar het contactformulier hier op de website. Of het nou gaat om een verjaardag of een vrijgezellenfeest, bij ons bent u aan het juiste adres voor een mannelijke stripper! Bekijk de foto’s en maak een keuze uit het ruime aanbod van vrouwelijke en mannelijke collega’s met jarenlange ervaring.


Scroll to Top