+32 477 13 63 90 striptease@skynet.be

Strippers op Twitter

Strippers op Twitter zijn redelijk verenigd. Tussen de belachelijke dingen die klanten zeggen en de waanzin van dansers, is het soms goed om te weten dat je niet alleen bent. Na wat Twitter-stalking, hier is een lijst van de 5 meest op puntige strippers die mijn newsfeed sieren.

1. Jacq de stripper

@JacqtheStripper
Deze danser heeft een stroom originele, briljant creatieve illustraties gemaakt die het leven van de stripper min of meer samenvatten. Haar cartoons vormen regelmatig een bron van conversatie tussen mijn mede- dansers en ik, omdat ze altijd te relateren zijn.

Daarnaast heeft ze een aantal boeken op haar naam waaronder ‘The Beaver Diaries’ en ‘Striptastic’ (klik hier om een ​​bijdrage te leveren aan de Kickstarter-campagne) en merchandise. Ze maakt wat razend is aan strippen, grappig! Je kunt haar website hier bezoeken.

2. Problemen met de stripper

@stripproblems
Een verzameling memes, citaten en overpeinzingen over het leven in de club, deze pagina schildert de achtbaan en de beproevingen en beproevingen van het stripleven. Van rare dingen die zijn gebeurd tijdens een dans tot het proberen om een ​​’burgerlijk’ leven te behouden, dit is een eerlijke weergave van het leven backstage met een shortlist van de enige retweets die je echt nodig hebt. Uiteindelijk is het een feed die u elke keer dat u online bent wilt bezoeken.

3. Brittney

@HartOfaStripper
Een tweeter die ook een hele goede blog heeft (klik hier) met nieuwe inhoud. Bijgevolg vindt u veel diepgaande informatie over klanten, advies en anekdotes. Het is zeer informatief en haar tweets zijn absoluut vooraan en zonder filter, waardoor ze een fabuleuze read worden!

4. Stripper in Noorwegen

@stripperlunch
Euroside, deze sociaal bewuste stripper brengt een aantal zeer inzichtelijke tweets over de stigmadansers in de samenleving, vooral in een meer conservatief land als Noorwegen. Er is nog steeds veel luchtige inhoud en het geeft een zeer evenwichtige weergave van het leven van de danser, waar dansen niet zo mainstream is.

5. Jessica Barry

@ jessicabarry26
Met een iets andere toon, kattenvrouw / promovendus / stripper, draait Jessica allemaal om de kracht van het meisje. Ze heeft gedacht tweets uit te lokken, misvattingen over sekswerkers op een geïnformeerde manier aan te vechten. Ze wijst erop dat tekortkomingen in de samenleving het probleem zijn en niet dat de meisjes zelf beslissingen nemen over hun lichaam. Absoluut zoals het zou moeten zijn …

Dus daar heb je het, mijn top 5 stripper-twitters en waarom ik graag op de hoogte blijf. Bovendien hebben ze, hoewel ze verschillende presentatiestijlen hebben, dezelfde agenda. Dat wezen, hoe belachelijk sommige van de (volledig verkeerde) percepties van lapdansers zijn en de universele problemen binnen het werk.

Vergeet ten slotte niet op de onderstaande knop te klikken om ons een vervolg te geven. Aarzel ook niet om ons te tweeten wat u denkt of welke stripper dan ook met geweldige feeds. Of deel onze pagina op sociale media met behulp van de links helemaal onderaan!


Scroll to Top