+32 477 13 63 90 striptease@skynet.be

Stripster huren

Stripster huren? Als u een Stripster wilt boeken zit u bij ons aan het goede adres.  Wij hebben een groot assortiment aan Strippers en stripster  die met Erotisch entertainment een Topavond kunnen brengen. Maar strippen is natuurlijk niet het enige wat een Stripster doet, het publiek aanvoelen en de mensen entertainen is wat de sfeer maakt. Door een Stripster in te huren weet u dat het goed komt met de sfeer. Een stripster noemen we ook soms een stripteaseuse, in Nederland worden ze stripteasedanseres genoemd. De mannelijke variant heet: ‘chippendale’. In Vlaanderen zijn er maar enkele bureaus waar je Vlaamse strippers kan huren.

Het is belangrijk dat er bij het boeken van een stripster  duidelijke afspraken worden gemaakt over de duurtijd van de act. Het is inderdaad verstandig om bij het boeken goed rekening te houden met de duur van de avond. Een stripster is in te huren voor bepaalde tijd, ze zullen altijd flexibel zijn, maar uren doorgaan is niet voor elke stripster mogelijk.

Stripster huren voor een topavond

Natuurlijk zijn er gewone stripsters. Deze zijn interessant om te boeken voor feesten, bruiloften of grote vieringen. Bij ons krijg je dat tikkeltje meer,  hier kan je een stripster huren voor professionele stripacts, vuurspuwen, slangenshows, acts met slijpschijf, topless-bedieningen, shooter / candygirls, olie/schuimcatch, paaldansen, gogo-dance, modelling / figuratie / host(ess), bodypainting, buikdans, limbo-dance, dj’s en topless dj’s, drag queens, travestieten, animatie, thema’s, …  Stripster huren heeft het allemaal voor U!

Activiteiten en acts

Stripster hurenProfessionele Stripster huren / strip-o-grammen (vrouwelijk / mannelijk); special acts (vuurspuwen, slangen, slijpschijf, laser, robots, …);

burlesque;
paaldansen;
sexy- en topless-bedieningen;
coyote-ugly / shooteren;
gogo-dance;
topless croupier (poker);
candygirl / lollyboy;
levend buffet;
olie-/schuimcatch;
modelling / figuratie / hostess;
bodypainting;
bikini carwash;
DJ’s en topless DJ’s;
buikdans;
travestieten;
drag queens;
steltenlopers;
allerlei animatie;
thema’s & thema-avonden;
verschillende workshops (striptease, burlesque, seksweetjes voor vrouwen, …).

 

Professionele striptease / strip-o-grammen:

 

Heeft U een leuk idee of een leuk verzoek?
Laat het ons tijdig weten en wij werken het graag uit voor U!
Mogelijkheid een Stripster huren in combinatie met slang(en).

Duo-shows:

  • Vrouw/vrouw
  • Vrouw/man

Thema’s / thema-avonden:

Heeft U een leuk idee of een leuk verzoek?
Laat het ons tijdig weten en wij werken het graag uit voor U!

Workshops:

Contact

Stripster huren? Voor alle vragen en/of informatie (24/24 – 7/7), ook voor last-minutes bel: +32 477 13 63 90 of striptease@skynet.be. Of ga naar het contactformulier hier op de website. Of het nou gaat om een verjaardag of een vrijgezellenfeest, bij ons bent u aan het juiste adres voor een vrouwelijke stripper! Bekijk de foto’s van Ivy of maak een keuze uit het ruime aanbod van vrouwelijke en mannelijke collega’s met jarenlange ervaring.


Scroll to Top