+32 477 13 63 90 striptease@skynet.be

Van strippen je beroep maken

Verander je leven

Goed gedaan, strippen kan je leven veranderen als je ervoor kiest. Er is geen discussie, dat er in de juiste club met de juiste instelling, er veel geld te verdienen is, echter, alleen omdat je nu opeens Louis Vuitton EN Louboutins kunt betalen, betekent niet dat je beide moet kopen. Traktaties maken het leven veel leuker, maar als je op een verstandige manier de grens trekt en je geld zorgvuldig beheert, dan kun je een heel mooi pensioenplan hebben.

Sterke financiële planning

Een goede accountant en financieel adviseur staan ​​centraal en zullen u helpen uw geld verstandig te beleggen om u echt in staat te stellen uw leven te maximaliseren na het dansen. Helaas zijn er maar zo veel jaren dat je uiterlijk zal behouden en je lichaam zal je toestaan ​​om elke nacht tot 5 uur ’s nachts te buigen en te draaien en er zijn maar heel weinig meisjes die erin slagen om eind 30 en zelfs 40 in één stuk te komen.

Heb een pensioenplan

Als gevolg hiervan, op welke leeftijd je ook begint, moet je een langetermijn ontsnappingsplan hebben en geld investeren in kwalificaties, zaken of eigendommen bieden ze allemaal een vangnet voor als je die dansschoenen wilt of moet ophangen. Door gefocust te blijven op uw redenen om op de eerste plaats te beginnen en waar u naartoe wilt, behoudt u de controle over hoe u het aanpakt en krijgt u financiële en professionele vrijheid die op de meeste werkplekken zeldzaam is.

Gebruik de kans verstandig

Er zijn niet veel industrieën waar u vanaf het begin uw eigen uren kunt kiezen, de locatie waar u werkt, het land waar u werkt en hoe u het wilt doen en toch u de mogelijkheid biedt om een ​​financieel plan voor de lange termijn te hebben. Geniet in ieder geval van het leven, maar houd wat opzij en spaar om de kans te krijgen die vrijheid te behouden wanneer je uiteindelijk terug moet gaan naar de echte wereld!


Scroll to Top